Despre noi

Vă propunem muzică LIVE duoă voci B/F, moderatoare, scenariul individual la: nunți, cumetrii, aniversări … instrumente muzicale la dorință clapă,saxofon ș.a.

Noi intelegem ca evenimentele sunt petreceri tematice organizate pentru a sarbatori ceva deosebit. Sunt momente importante cand se aduna la un loc toti cei dragi pentru a impartasi cu dumneavoastra bucuria. Aici se fac cunostinte, se intaresc relatii, se reintalnesc rude si prieteni. De aceea punem suflet in ceea ce facem, suntem punctuali si seriosi. Dorim sa intreprindem colaborari de durata cu cei cu care lucram pentru ca stim ca cea mai buna reclama este cea care circula prin viu grai.

Invitati-ne sa cantam la petrecerea dumneavoastra si va asiguram ca veti fi multumit de alegere. Avem experienta in crearea unei atmosfere antrenante, iar acest lucru il spun toti cei care au dansat pe ritmurile noastre. Venim cu un repertoriu bogat si diversificat, care include atat muzica populara, cat si muzica usoara.

Daca sunteti in cautarea unei formatii talentate, care sa creeze o atmosfera de neuitat, un spectacol muzical personalizat pentru evenimentul dumneavoastra, cu un repertoriu antrenant si usor adaptabil invitatilor dumneavoastra, va invitam sa ne contactati. Vom stabili de comun acord toate detaliile pentru ca evenimentul dumneavoastra sa fie impecabil din punct de vedere muzical.

-Alegeți cel mai înalt nivel de organizare pentru Evenimentul dumneavoastră!

-Formația ALUNELU este alegerea ideală pentru orice eveniment deosebit din viața dumneavoastră, punem accentul pe seriozitate și Profesionalism.

-Oferim un program complet cu toate tipurile de muzică, în dependență de gusturile și preferințele dumneavoastră.

-Suntem responsabili și știm cum trebuie sa arate sarbatoarea Dv. pregatim din start programul pe care îl doriți, pentru ca totul să arate perfect.

*Pentru toate detaliile, vă rugăm să ne apelați : ) 068 089 244 Ion.